Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Rack-Soft anunţă 4PSA Total Backup 2, soluţia de backup pentru serverele Parallels Plesk

23 Aprilie 2008




Rack-Soft a lansat astăzi 4PSA Total Backup 2, noua versiune a soluţiei de backup pentru serverele care rulează Parallels Plesk. Aplicaţia automatizează procesul de backup şi maximizează disponibilitatea serviciilor de hosting. Noua ediţie aduce îmbunătăţiri şi facilităţi noi care vizează simplificarea modului de exploatare, creşterea flexibilităţii în configurare şi optimizarea performanţelor serverului în timpul salvării copiilor de siguranţă.


4PSA Total Backup administrează ciclul de viaţă al procesului de backup: arhivarea într-unul dintre formatele suportate, transferarea fişierelor rezultate pe un server de stocare, alertarea administratorului în cazul în care apar evenimente nedorite şi restaurarea datelor salvate. Aplicaţia poate codifica fişierele de backup, ceea ce permite stocarea lor într-o infrastructură publică fără riscul compromiterii confidenţialităţii informaţiilor. Pentru minimizarea timpului de backup, 4PSA Total Backup salvează doar diferenţele rezultate de la data realizării ultimei arhivări.


Noua versiune aduce şi alte îmbunătăţiri importante, cum ar fi opţiunile de control asupra stocării ciclurilor de backup, restaurarea selectivă, limitarea lăţimii de bandă necesare pentru copierea fişierelor de backup şi compresia în timpul transmisiei.


"Din perspectiva procesului de backup, furnizorii de servicii au cerinţe speciale. Pentru aceştia este vital ca arhivările efectuate să nu afecteze procesele normale ce rulează pe serverele aflate în producţie, să poată stoca arhivele la terţi fără a fi nevoie să impună politici stricte de securitate, să economisească spaţiul de stocare şi să optimizeze viteza de transfer a fişierelor către infrastructura de stocare. Prin noua versiune 4PSA Total Backup fructificăm experienţa acumulată în cei aproape cinci ani scurşi de la lansarea primei ediţii a aplicaţiei", a declarat Bogdan Cârstoiu, director general Rack-Soft.


4PSA Total Backup 2 este compatibil cu toate serverele Parallels Plesk care rulează pe sistemele de operare Linux/Unix. Costurile de licenţiere pornesc de la 55 Euro şi includ serviciile de suport tehnic pentru o perioadă de 12 luni.



Tags: Rack-Soft, backup

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite